Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mailo maszynista z Melbourne
Dołączył: 21 Lip 2011 Posty: 2406 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 103 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: inąd Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Pią 14:32, 12 Paź 2012 Temat postu: |
|
|
flykiller napisał: | . Z tym że nie bawię się w jej zapiekanie, tylko "osmalam" nad palnikiem. . |
A dokładnie na necie o tym czytałem z tym że u mnie w domu się tego nie praktykowało. A kiedy się ją dodaje? Na początku razem z "włoszczyzną"?
Post został pochwalony 0 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
Juli* sobą być i więcej nic
Dołączył: 11 Kwi 2006 Posty: 7997 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Śro 22:09, 14 Lis 2012 Temat postu: |
|
|
Czym czyścicie piekarnik, by go nie uszkodzić i dlaczego właśnie tak ?
Post został pochwalony 0 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
Wiolinowa maszynista z Melbourne
Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 1809 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 44 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: z innej bajki Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Pią 22:53, 01 Sty 2016 Temat postu: |
|
|
Zawsze mam problem z czyszczeniem piekarnika.
Zostało mi dużo bigosu noworocznego. Macie jakiś sposób na dłuższe przechowywanie bigosu? Wekować czy zamrozić?
Można bigos przechować kilka dni w garnku stalowym na balkonie przy temperaturze -10 ?
Post został pochwalony 0 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
nudziarz męska zołza
Dołączył: 23 Cze 2008 Posty: 14583 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1176 razy Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Sob 20:01, 02 Sty 2016 Temat postu: |
|
|
Zamrozić.
Nawet na pół roku, jesli pojemnik jest idealnie szczelny
Post został pochwalony 0 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
mailo maszynista z Melbourne
Dołączył: 21 Lip 2011 Posty: 2406 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 103 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: inąd Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Nie 19:22, 03 Sty 2016 Temat postu: |
|
|
Ja mam zakręcony w słoikach w lodówce, to już się popsuł?
Post został pochwalony 0 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
nudziarz męska zołza
Dołączył: 23 Cze 2008 Posty: 14583 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1176 razy Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Nie 19:33, 03 Sty 2016 Temat postu: |
|
|
Trzeba sprawdzic
Powinien ten tydzień - 10 dni dni wytrzymać, jesli nie byla dodawana do niego jakaś zasmażka, czy byle jakie wedliny.
P.S Zamrozaony i odmrozony bigos jest jeszce smaczniejszy , niż przed zamrożeniem
Post został pochwalony 0 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
mailo maszynista z Melbourne
Dołączył: 21 Lip 2011 Posty: 2406 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 103 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: inąd Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Nie 19:49, 03 Sty 2016 Temat postu: |
|
|
No właśnie mam zamiar zaraz zjeść, jak przeżyję to napiszę
Post został pochwalony 0 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
nudziarz męska zołza
Dołączył: 23 Cze 2008 Posty: 14583 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1176 razy Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Nie 19:52, 03 Sty 2016 Temat postu: |
|
|
Spożywaj w pokoju
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez nudziarz dnia Nie 19:55, 03 Sty 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|