|
po 30-tce niezwykła strona niezwykłych użytkowników
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hachiko Gość
|
Wysłany: Wto 10:39, 16 Paź 2012 Temat postu: |
|
|
Upiekłam ciasto, kruche z leśnymi owocami. Na górę położyłam białka ubite z cukrem. Dlaczego wyszła guma? Czy są jakieś proporcje odnośnie cukru do białka, aby wyszło chrupiące ?
Ostatnio zmieniony przez hachiko dnia Wto 11:02, 16 Paź 2012, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|